Kapitel 4 (mycket har hänt)

Hejsan! Nu har vi inte skrivit på ett bra tag, men det finns en bra orsak till det...vi har jobbat hårt och inte hunnit så nu blir det ett riktigt update inlägg.
Måndag 20/9
Det blev att ringa runt till en massa företag som kan trycka tröjor, vi fick 2 nummer från Anna- Karin som hon rekommenderade oss och en utav dem nappade vi på helt och hållet. Vi har fått ett bra pris för 8 tröjor men vi ska bara mejla rektorn och berätta vad priset är...
Onsdag 22/9
Idag blev det att gå till andra Spelit klassen..vi fick inte samma reaktion som vi fick av A klassen, men det kommer nog..hoppas vi! Vi samarbetade med arbetsmiljö gruppen igår då vi skulle presentera och det gick jätte bra!
Klassen var lite slö på att svara på frågor, och alla såg ut att "fejk lyssna" men det ska vi får bort!
vad händer nu då vi besökt dem klasserna vi ungefär vill ha?
Nu blir det att vänta på att rektorn godkänner tröjorna så att vi kan trycka dem, ungefär om 2 veckor kommer vi gå ut och besöka klasserna igen och då kör arbetet igång, nu ska vi bara göra en grov planering och skriva ut den så att vi båda är förberedda på vad det är vi ska göra.
I det här inlägget vill vi tacka våran vän Bavel som har hjälpt oss att designa den här bloggen, och det bästa är att han har gjort det på sin fritid! Tack <3
Det var allt för denna gång, Amigos tackar och säger hejdå!

kapitel 3 (mobbning eller vad tycker ni?)

Vill bara säga att arbetet fortfarande lever och att allting går jätte bra! I Måndags var vi i klassen Spelit10A, en underbar klass med en massa aktiva idrottare. Vi berättade för dem vad vårt arbete går ut på och förklarade varför vi just valt deras klass, alla tyckte att det lät jätte intressant och tyckte att det var ett bra arbete! inom 3 veckor blir det ett besök i deras klass igen (Y) Men nu på Måndag blir det ett besök i den andra Elit klassen alltså Spelit10B/NVelit10, vi får hoppas på att få samma reaktion där som vi fick i klass A.
Alla har nog sett comviq's nya reklam, och frågan vi vill ställa är.. är det verkligen helt okej för ett företag att göra en sådan film? Det lyser ju verkligen mobbning i filmklippet! det är ju 12 mot 1 nästan, Vi är emot det här filmklippet, och vi hoppas på att fler reagerar och vågar stå upp för att hindra mobbningen!
Massa kramar från era AMIGOS!

RSS 2.0