kapitel 2

Hejsan! Vi har inte skrivit på ett tag eftersom vi har haft en massa möte med rektorn och och elevhälsan vi har fått godkännande för vårt arbete. Vi har även suttit och planerat in i minsta detalj. för tillfället planerar  vi inför huvudgruppen och budgeten. Vi har planerat in en hel del punkter som vi ska hinna göra idag hoppas på att vi har tiden med oss!
Massa kramar från era Amigos!

kapitel 1

Hej! Det här är våran blogg där vi kommer skriva om mitt grymma projektarbete som vi har nu det sista året på gymnasiet...Vårt arbete handlar om att hindra mobbningen i skolan, och försöka förbättra sammanhållningen i skolklasser eller rättare sagt grupper!
I den här bloggen kommer vi försöka föra någon slags dagbok för att andra ska kunna se hur lätt det egentligen är att ta tag i saker och försöka hindra mobbningen i skolan, i sin idrott osv...det finns så mycket mobbning i världen utan att vi bryr oss! Därför ska vi försöka förbättra sammanhållningen i skolan och se hur det och vart det leder och hoppas på att fler kommer vilja delta !
mvh Jeanina Wennersten & Annika Jansson

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0